Over ons

U zoekt een hovenier die tuinontwerp, tuinaanleg, houtbouw, hekwerk, sierbestrating én tuinonderhoud aanbiedt? Zodat u met één partij samenwerkt voor de complete tuin? Welkom bij Best Gardens! Wij zijn inventief in exclusieve tuinen, ongeacht of u een strakke, romantische, landelijke of parktuin wilt.

Samenwerken met Best Gardens begint met een bezoek aan uw tuin en een gesprek over uw ideeën en wensen. Gaat het om tuinrenovatie of tuinaanleg bij een nieuwbouwwoning? Wilt u wellicht een veranda, tuinmuur of erfafscheiding meenemen in de plannen? Best Gardens ontzorgt u op alle punten!

Na de eerste ontmoeting maakt onze tuinontwerper een uitgewerkt ontwerp met offerte en planning. Mogen we de tuin voor u aanleggen, dan ontdekt u dat wij alle werkzaamheden met een team eigen mensen uitvoeren. U heeft één aanspreekpunt en dat werkt wel zo prettig. Is de tuin aangelegd maar wilt u het onderhoud laten doen? Onze tuinman zorgt voor een onderhoudsplan én de deskundige uitvoering ervan.

Afspraak maken? Bel nu Kees Dorrestijn van Best Gardens, 06 2367 6415 of vul het contactformulier in. Tuininspiratie nodig? Klik hier voor onze voorbeeldtuinen.